Politica de livrare a serviciilor

Site-ul www.certificatulconstatator.ro este proprietatea Dicris Smart Affairs SRL, care isi desfasoara activitatea in conformitate cu Legea romana.

Site-ul pune la dispozitia clientilor serviciile necesare pentru obtinerea unor documente emise de Oficiul National al Registrului Comertului, respectiv: Furnizare informatii, Certificat constatator de baza, Certificat constatator fonduri IMM, Certificat constatator fonduri IMM. Ca si modalitate de plata pentru serviciile achizitionate prin intermediul site-ului, se admit exclisiv platile cu cardul, procesate prin intermediul platformei EUPLATESC.

Comenzile sunt livrate in format electronic, pe adresa de email a comenzii sau prin serviciul whatsapp aferent numarului de telefon din formularul de comanda (in functie de optiunile clinetului), dupa cum urmeaza:

  • Intr-un timp standard de maxim 3 ore din momentul confirmarii platii, pentru clientii care au optat sa comande certificatul constatator fara optiunile suplimentare de livrare rapida.
  • Intr-un timp standard de maxim 1 ora din momentul confirmarii platii, pentru clientii care au optat sa comande certificatul constatator cu optiunea suplimentara “Serviciul 1H”;
  • Intr-un timp standard de maxim 10 minute din momentul confirmarii platii, pentru clientii care au optat sa comande certificatul constatator cu optiunea suplimentara “Serviciul 10M”;

In cazul exceptionale, in care serviciul ONRC nu este functional, timpii de livrare se pot mari in consecinta. Aceste termene de livrare sunt valabile pentru comenzile plasate in intervalul orar 08:00-20:00, in zilele de Luni pana Vineri (cu exceptia zilelor declarate sarbatori legale). Pnetru comenzile plasate in afara acestui interval orar, termenul de livrare decurge incepand cu ora 08:00 a zilei lucratoare urmatoare.

 

Clientul este responsabil pentru corectitudinea datelor completate in formularul de comanda. Orice informatie completata eronat in formularul de comanda si care va avea ca si consecinta imposibilitatea incadrarii in termenele standard de livrare, nu atrage raspunderea Dicris Smart Affairs SRL.